صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه اینترنت افغانستان پس از ۴۸ ساعت وصل شد واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته انتصاب «دیوید زینی» به‌عنوان رئیس جدید شاباک ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق یمن جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه عراقچی در گفت‌و‌گو با سی ان ان: اینکه مذاکره بن‌بست محض است، برای ما مسجل شد؛ آخرین ملاقات را با موضوع اسنپ‌بک خواهم داشت حزب‌الله: فعال‌سازی مکانیسم ماشه نشانگر تبانی بین آمریکا و تروئیکای اروپایی است سر‌های بُریده خوک در پاریس؛ پلیس ۱۱ مظنون را بازداشت کرد/ ماجرا چه بود؟

حماس: تداوم جنایات صهیونیست‌ها بر عزم مردم برای پایان اشغالگری می‌افزاید

جنبش حماس چهارشنبه شب اعلام کرد، تداوم جنایات صهیونیست‌ها بر عزم مردم برای برای پایان اشغالگر می‌افزاید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه حماس آمده است: دشمن صهیونیستی امروز قتل عام هولناکی را در نزدیکی بیمارستان الأمل شهر خان‌یونس انجام داد که منجر به شهادت ۳۰ نفر و زخمی شدن تعدادی دیگر شد و بر فهرست جنایات روزانه ارتش اشغالگر علیه مردم غزه افزود.

حماس افزوده است: این سطح از جنایت و بربریت، تصویری از پیروزی را برای ارتش شکست خورده رژیم اشغالگر که تنها در کشتار غیرنظامیان و تخریب تأسیسات غیرنظامی موفق است، نخواهد داد.

این بیانیه افزوده است: جنایات رژیم صهیونیستی تنها بر عزم مردم و مقاومت برای ادامه مقاومت تا پایان اشغالگری رژیم وحشی و نازی خواهد افزود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر